Cél segítség pánik ellen

Miben segíthetek?

Röviden: azért keresgéltél az interneten, hogy találj valami megoldást életed erre a szakaszára. Pánikroham? Szorongás? Valószínűleg mindkettő. Ám ahhoz nem kell sem pszichológus sem pszichiáter, hogy megmondhassuk: minden baj forrása az a megmagyarázhatatlan félelem, ami néha halálfélelem.

Az is lehet, hogy már torkig vagy azzal a sok gyógyszerrel, amik valójában nem használtak, és aminken az orvos „rajtafelejtett” (felügyelet nélkül hagyott) és most kétségbeesetten keresed a kiutat.

Isten hozott!

Ígérem mindent megteszek, hogy beszélgetéseink során jóra használhassam mindazt, amire 15 év pánikbetegsége megtanított engem. Ígérem, hogy elkövetek mindent, hogy átadhassam Neked a tudást és bölcsességet, amire engem már 15 év pokoli szenvedés megtanított. Ígérem, hogy őszinte leszek Veled (és önmagamhoz is!) segítő beszélgetéseink során.

Amiben segíthetek

Amiben a Cél segítség PÁNIK ellen program segíthet Neked az a következő:

  1. Első hét / első beszélgetés: A pánik félelem megismerése. 15 év saját, benne vagy ezer pokoli halál-félelmetes pánikroham után van elég tapasztalatom, hogy megértsem a félelmeidet. Így kell kezdenünk.
  2. Második hét / második beszélgetés: Gyakorlatiasan stresszoldó technikákat tanítok majd Neked, amiket még aznap el tudsz kezdeni gyakorolni, hogy minél gyakorlottabb lehess, mire jön (mert jön) egy legközelebbi pánikroham.
  3. Harmadik hét / harmadik beszélgetés: Megkeressük közösen az irányt, ami segíteni fog Neked hátat fordítani a pániknak és a szorongásnak.
  4. Negyedik hét / negyedik beszélgetés: Már tudjuk, hogy merre kell elindulnod, hogy tökéletesen hátat fordítva a pániknak, szorongásnak elindulhass. Nos, indulj hát! Tedd meg az első lépéseket (ott leszek Veled) én pedig figyelni fogok majd rád, hogy ne lépj le a Kiútról.

Kezdjük el most!

A Cél segítség PÁNIK ellen négy beszélgetésből áll. Ára: 39.000 Ft. Kérlek utald át nekem, hogy máris elkezdhessük a félelmeid feltérképezését, amik jelenleg megkeserítik az életed.

Ezután vedd fel velem a kapcsolatot (Köszönöm kedves támogatásod!) és beszéljük meg az első beszélgetésünk kezdő időpontját.