Pánik NélkülGábor vagyok


Gábor vagyok

Üdvözöllek a paniknelkul.hu oldalain, Gábor vagyok.

Megértelek!
Tudom milyen érzés pánik szerűen megoldást keresni, miközben szorongás, esetleg depresszió és feltételezhetően pánikroham tölti ki napjaid egy részét.
Megértelek!

Szeretném, ha tudnád, ez velem is így volt.
Olyan szerencsés voltam, hogy a 15 pánikbeteg év végére sikerült megtalálnom a kivezető utat – hála Michael Normannek – így ma már tudom mit jelent egy pánikbetegség leküzdése, tudom mi-fán terem egy pánikbetegség öngyógyítása.

Ezt a weboldalt azért hoztam létre, hogy az internet segítségével eljuttassam az üzenetemet hozzád: A pánikbetegség öngyógyítása lehetséges. Ha jómagamnak sikerült leküzdenem a pánikot 3 évvel ezelőtt, akkor neked is sikerülhet.

Itt vagyok, hogy segítsek.

Hogyan segít Gábor és a “Pánik Nélkül”?

Ha valaha is gondoltál már erre:

„Hol találhatnék olyan valakit, aki már volt pánikbeteg és tényleg tudja milyen benne lenni, megszenvedte már a magáét, és a végén a pánikbetegség öngyógyítása győzedelmeskedett nála?”

Nos, jó helyen jársz.
Pallos Gábor a nevem és azért hoztam létre a Pánik Nélkül honlapot, hogy rajta keresztül elmondhassam:

„tudom milyen benne lenni”

és bizony

„azt is tudom, hogy lehet kijönni belőle”.

A Pánik Nélkül alapítója vagyok és pontosan ebben tudok Neked segíteni: pánikbetegség öngyógyítása.

Gábor vagyok, és néhány szóban…

Csak annyit magamról, hogy 15 évet voltam pánikbeteg. Az utolsó pánikroham kb. 3 éve történt. Észbontó volt a felfedezés, hogy volt-nincs pánikroham. Fel sem tudtam fogni. Eleinte szinte félve törődtem bele pánik nélkül való új életembe és az új lehetőségbe, amit kaptam.

Abból az első évtizedben csak álmodoztam, hogy egyszer újra jól leszek és csak az utolsó 5 évben tettem is érte. Megérte tenni érte, mert ma már mások pánikbetegségének leküzdésére fordíthatom valamennyi saját bőrömön megtapasztaltakat.

Online terápiákon keresztül tudok segíteni Neked innen Londonból (Google My Business). Meghallgatlak, figyelek rád és megértelek, hogy miért kerültél arra az útra, amelyiken éppen jársz. Abban is segítek, hogy együtt egy új utat találjunk számodra, ahol újra virágoznak a fák és jó idő van, gyönyörű napsütéssel nap mint nap.