Pánik NélkülGyakran ismételt kérdések


Gyakran ismételt kérdések

 • Hálám jeléül segítek

  Szép dolog! De vajon miért nem ingyen segítesz akkor?

  Azért mert abban az órában, amikor segítek csak a gyógyulásodra fókuszálok. Az óra zavartalanságáért és a gyógyulásodért én is áldozatot hozok. Ezért. Volna még kérdésed ezzel kapcsolatban? Miért nem jössz el a Facebookomra és írsz rám Messengeren?

  Én mivel hálálhatom meg, ha tényleg segítesz jobban lenni?

  Kedves Tőled! A fizetség, amit majd kapok Tőled az elég lesz. Nekem is csodálatos érzés, ha tudok segíteni valakinek jobban lenni. Igazán hálás vagyok, hogy már sokaknak segíthettem. Elmondhatatlan érzés. Szívesen megosztom Veled, ha szeretnél többet is megtudni erről. Írj rám Messengeren.

 • Cél

  Cél? Ez minden? Na ne röhögtess már ki! Emiatt szenvednék már évek óta?

  Tudom, hogy kiábrándító. Azt is tudom, hogy ha az ember már évek óta pánikrohamoktól szenved, akkor a megoldást kissé kézzelfoghatóbbnak szeretné. Megértelek. Ám ha a „cél” szó felszínét akár csak egy kicsit is megkarcolgatjuk, megláthatjuk, hogy mennyi minden van ebben a hárombetűs szóban elrejtve. Ha kíváncsi vagy rá, szívesen elmondom Neked. Keress meg a Facebookon és írj rám a Messengeren.

  Hogy érted azt, hogy „cél”?

  Röviden úgy, hogy miután visszamentél és kikorrigáltad már a gyermekkorod bizonytalanságait, utána nem kell mást tenned, mint kiválasztani azt a célt életedben, amitől igazán fontosnak érzed magad. Szeretnéd ugyanezt tőlem is meghallgatni? Szívesen (és ingyen is) elmondom Neked, arra az esetre ha volna kérdésed, meg is tudnám válaszolni (röviden és még mindig ingyen). Miért nem látogatsz el a Facebookomra és írsz rám a Messengeren?

 • Ha nekem sikerült, Neked is sikerülhet

  Miért mondod ezt ilyen sokszor?

  Mert igaznak tartom. És fontosnak. Képzeld, ez a gondolat indított el a gyógyulás útján. Amikor egy évtizednyi szenvedés után beláttam, hogy soha sem leszek olyan okos, hogy kigondolkodjam magam abból a pokolból (pánikbetegség), amibe belegondolkodtam magam, szó szerint, és nyitottá váltam ránézni mások gyógyulására, nos akkor beláttam: Ha nekik sikerült, nekem is sikerülhet. Ezért mondom ezt ilyen sokszor. Nem győzöm hangoztatni. Szeretnéd meghallgatni tőlem személyesen is? Örömmel elmondom Neked is. Látogass el a Facebookomra és írjál rám a Messengeren.

  Igaz ez egyáltalán?

  Úgy mint remény, úgy igaz. Úgy, mint sült galamb, úgy nem. LoL. Arra gondolok, hogy tenned kell érte, hogy letérj a pánikbetegséged pánikrohamokkal pokollá tett útjáról. Amint ezt elkezded van rá remény, hogy sikerülhet. Miért nem kezded azzal, hogy megkérdezel egy olyan embert, akinek már sikerült? Ismersz olyan valakit, aki már kijött a pánikbetegségből? 🙂 Csak keresztkérdés volt. Persze, hogy ismersz. Hiszen fel tudsz hívni és meg tudod kérdezni. Én meg örömmel (és ingyen) elmondom Neked. Miért nem írsz rám a Messengeren? Tedd meg most!

  Igen, de az én pánikom annyira egyedinek tűnik, hogy nem hiszem, bárki is tudna segíteni nekem

  Oké. Úgy értem, hogy amíg minden ember egy individuális személy, sajátságos, stb., addig persze az egyén pánikja is egyedi. Amúgy megnyugtatnálak, hogy sokkal több globális jellemzője van egy pánikbetegségnek, semmint azt gondolnád. Én legalábbis ezt gondoltam vagy egy évtizedig. Aztán kijöttem a pánikból. Szeretnéd tudni, hogy hogyan? Örömmel (és ingyen) elmondom Neked. Miért nem írsz rám a Messengeren és megosztom Veled, hátha inspirációt nyersz a történetemből?

 • A segítség mellett őszinteséget is adok

  Miért, az orvosoktól nem kapok őszinteséget?

  Dehogynem. Pontosabban nagymértékben igen.

  Ám, ha az orvos fontosabbnak tartja az állását, mint a páciense valódi gyógyulását, az már lehet félrevezető. Tudnod kell (biztos vagyok benne, hogy már hallottál erről éppen eleget), hogy gyógyszer értékesítésre épülő gyógyító orvostársadalomban élünk. Ez forgatja az üzlet kerekét.

  Ám nem feltétlenül minden esetben a gyógyszer a megoldás, csak azért mert nem tudunk jobbat. Különösen olyan triviális esetekben, amikor egy élet vakvágányra való kerülését és annak valamennyi kihívását, munkáját napi egy másodpercre, kényelemre redukáljuk. Arra az egy másodpercre gondolok, amíg bevesszük a gyógyszert.

  A jó hírem az, hogy sokkal kevesebb ideig tart megtalálnod a kiutat életed vakvágányáról – kijönni a pánikbetegségből, más szavakkal –, semmint vakvágányra vinni az életet. Amúgy örömmel (és ingyen) elmondom Neked, hogy én hogyan jöttem ki az én vakvágányomról. Miért nem keresel meg a Facebookomon és írsz rám a Messengeren?

  Tényleg nagy kincs manapság az őszinteség, de hogyan gyógyulok meg én attól?

  Amikor az igazi kiutat keresed a bajból, ott nincs helye haramiáknak, mellébeszéléseknek, félrevezetéseknek, stb. A pánikbetegség tévútján való haladást meg akarod állítani. Száznyolcvan fokos fordulatot akarsz tenni és korrigálni akarod a rossz úton megtett tévelygést, hogy elindulhass végre életed egy sokkal ígéretesebb útján. Egy segítőre is szükséged van, aki őszintén meg tudja mondani, hogy éppen hol jársz. Ez lehetek jómagam is, de lehet bárki más. Az őszinteség számít!

  Amúgy örömmel (és ingyen) elmondom Neked, hogy én hogyan jöttem ki 15 év tévelygéséből közel ezer halálfélelmetes pánikrohamot átélve. El is kezdem: 2016. december 21-én éltem át életem utolsó pánikrohamát. Az is ugyanolyan szar volt, mint a többi, de utána másvilág következett. Tudod mit? Írjál rám Messengeren és elmondom a többit.

  Tudod-e mit a legnehezebb megkapnod manapság embertársaidtól?

  Az őszinteséget. Kétségtelenül. Az emberek „helyezkednek” az életben és mindenki egyről a kettőre szeretne jutni. Ez gyakran manipulációkkal jár, legyen az ismeretlen ismerős, barát vagy családtag. Manipulálni embertársainkat azt jelenti, hogy feláldozzuk az őszinteséget. Az őszinteség és az „ügyeskedés” nem férnek meg egy csárdában.

  Talán most arra gondolsz, hogy „én meg akkor mi a fenét ügyeskedek itten… gyógyító, hah?” 🙂 Nos, bevallom én sem vagyok szent. Nekem is szükségem van pénzre. Ám mielőtt a pénzről beszélnénk, miért nem írsz rám a Facebookon, hogy elmondhassam a Messengeren, hogy én hogyan jöttem ki a másfél évtizedes pánikbetegségemből? Ingyen és örömmel megteszem.

 • Sokaknak segítettem jobban lenni a pánikbetegségből

  Mennyibe kerül?

  £50-ba. Háromszor egy óra beszélgetés velem Messengeren.

  Miért Angol Fontban vannak az árak?

  Angliában élek, ezért.

  Hogyan tudsz átutalni?

  Elküldöm majd a banki adataimat és oda könnyedén tudsz majd utalni nekem. Egyébként majd ha beszélünk, úgy értem, ha majd egy „helló”-t mondunk egymásnak, elmondom ingyen, hogy én hogyan jöttem ki a pánikbetegségemből. Már abból is sokat tudsz tanulni. Vedd fel velem a kapcsolatot Facebookon és beszéljünk Messengeren.

  Hogyan segítesz?

  Telefonon. Elsőként megértem a félelmedet, ami a pánikot okozza, majd elindulunk a kiúton, ami majd egy pánikroham nélküli életet ígér. Biztosan szeretnél erről többet is megtudni, ugye? Miért nem keresel meg a Facebookon és írsz rám a Messengeren? Ott meg tudom válaszolni a kérdéseidet.

  Megbízható-e a segítséged?

  NEM!

  Tudod miért nem? Mert nem vagyok orvos.

  Másfelől voltam már pánikbeteg 15 évig és magam találtam meg a kiutat a szenvedésből.

  Egy hasonlat, ha nem bánod: Kire bíznád a gyermeked úszásoktatását? Egy olyan úszásoktatóra, aki ugyan fejben mindent tud az úszásról, de maga nem tud úszni? Vagy egy olyanra, aki nem úszásoktató, viszont tud úszni? Namost, ha ezt átülteted a mai pszichológus-beteg kapcsolatrendszerre, akkor talán érted, mire is gondolok. Ha van még kérdésed, javaslom vedd fel velem a kapcsolatot Facebookon és írjál rám Messengeren. Hamarosan beszélünk.

 • Fejben dől el nem a gyomorban

  Igaz az, hogy valamennyi pszichiátriai gyógyszert (antidepresszáns, nyugtató, benzo-, stb) ugyanúgy hosszú távú tesztelés nélkül dobtak piacra, akárcsak a covid vakcinákat?

  Psszt! Csak halkan mondom: IGAZ! Ha szeretnél többet is megtudni erről a telefonban elmondom, mert az IGAZságot mindennél fontosabbnak tartom. Ha majd beszélünk, örömmel elmondom azt is, ahogyan kijöttem gyógyszer nélkül az évekig tartó pánikbetegségből. Várlak a Facebookomon és írj rám majd a Messengeren is. Kérj egy visszahívást és hamarosan beszélünk. Szép napot! 🙂

  Szerinted egy, úgymond, elkúrt életen vajon tud-e bármilyen gyógyszer segíteni?

  Nos, ha engem kérdezel, szerintem nem. Néhány hétre talán van értelme, hogy szedjen valamit az ember, ami letompítja kissé az agyat és lenyugtassa a pánikot, hogy az ember valahogy felkészülhessen kijönni belőle. Próbáltál már igazi pszichoterápiát kérni? Akkor tudod, hogy szinte lehetetlen. A többit elmondom, ha majd beszélünk. Elmondom azt is, hogy hogyan tudtam kijönni 15 év pánikbetegségből. Keress meg a Facebookon és beszéljünk a Messengeren.

 • Nem vagyok orvos, csak egy szerencsés alak, akinek sikerült kijönni a pánikból

  Tényleg! A legtöbb pszichológus még nem is volt pánikbeteg! Akkor vajon hogyan tudnak segíteni egyáltalán?

  Nos, nagyon jó kérdés. Magam is eltűnődtem már ezen. Tudod mit? Elmondom mit gondolok erről a Facebookon. Miért nem veszed fel velem a kapcsolatot a Messengeren és ott elmondom azt is, hogy én hogyan jöttem ki a pánikbetegségből.

  Bárcsak én is lennék olyan szerencsés mint te!

  Lehetsz! Kezdjük azzal, hogy felveszed velem a kapcsolatot Facebookon és kérsz egy visszahívást Messengeren tőlem. Ingyen elmondom hogy csináltam.

 • Gyógyszerek nélkül tudtam kijönni a pánikból

  Sok rosszat hallani a pszichiátriai gyógyszerekről, azok mellékhatásairól.

  Egyetértek. Inkább elmondom a véleményem ha majd beszélünk. Meg azt is, hogy én hogyan jöttem ki a pánikbetegségből gyógyszer nélkül. Bátorság! Gyere látogass el a Facebookomra és írj rám a Messengeren és… hamarosan beszélünk 🙂

  Használnak ezek a gyógyszerek egyáltalán?

  Hááááát? Nincs okom rá, hogy ne legyek őszinte Veled, ha majd beszélünk. Miért nem keresel fel Facebookon és kérsz egy visszahívást tőlem a Messengeren?

  Hosszútávú szedésüket egyáltalán vizsgálta valaki?

  Erről talán majd a telefonban beszélünk. Legegyszerűbb talán ha a Facebookon és a Messengeren keresel fel és kérsz visszahívást. Talán szeretnéd megtudni, hogy én miként jöttem ki a pánikbetegségből gyógyszerek nélkül.

 • Sikerült kijönnöm magamtól 15 év pokoli pánikbetegségből

  Hogy csináltad?

  Nem volt könnyű, de megcsináltam. Tudod mit? Miért nem kérdezed meg tőlem, hogy elmondhassam? Volna kedved ellátogatni a Facebookomra és rámírni a Messengeren? Várlak 😉 és BÁTORSÁG! (amúgy nem kérek majd pénzt a beszélgetésünkért)

  Bárcsak segítene nekem is valaki!

  Örömmel mondom Neked, hogy én itt vagyok. 🙂
  Szívesen segítek.
  Ingyen.
  Úgy értem, hogy azért, hogy elmondjam egy első beszélgetés során, hogy én hogyan jöttem ki 15 év pokoli pánikbetegségből, nos azért nem fogok pénzt kérni.
  Figyelj, miért nem látogatsz el a Facebookomra és írsz rám a Messengeren és kérsz egy visszahívást tőlem? Szia 🙂 (hamarosan beszélünk…)

  De jó lenne, ha én is le tudnám küzdeni! Ez a kurva pánikbetegség teljesen tönkretesz!

  Megértelek teljesen és egyetértek! Túl kell lenned rajta! Kezdjük azzal, hogy meghallgatod tőlem, hogy én hogyan jöttem ki 15 pokoli évnyi pánikbetegségből. Gyere a Facebookomra és a Messengeren vedd fel velem a kapcsolatot és kérj tőlem egy visszahívást.

  Voltam már pszichológusnál, gyógyszereket is szedtem, de egyik sem ért semmit. Nekem miért nem segít már valaki?

  Nagyra értékelem, hogy már elindultál a segítség kérés útján. Ez már fél siker. A segítség kérést addig kellene folytatni, amíg hatékony nem lesz. Mit szólnál hozzá, ha azzal kezdenénk, hogy meghallgatod tőlem, hogy én hogyan küzdöttem le az én 15 évnyi pánikbetegségemet? Hm? Miért ne? Gyere a Facebookomra és beszéljünk Messengeren. Elmondom én hogyan csináltam…