Sikerült kijönnöm magamtól 15 év pokoli pánikbetegségből

Hogy csináltad?

Nem volt könnyű, de megcsináltam. Tudod mit? Miért nem kérdezed meg tőlem, hogy elmondhassam? Volna kedved ellátogatni a Facebookomra és rámírni a Messengeren? Várlak 😉 és BÁTORSÁG! (amúgy nem kérek majd pénzt a beszélgetésünkért)

Bárcsak segítene nekem is valaki!

Örömmel mondom Neked, hogy én itt vagyok. 🙂
Szívesen segítek.
Ingyen.
Úgy értem, hogy azért, hogy elmondjam egy első beszélgetés során, hogy én hogyan jöttem ki 15 év pokoli pánikbetegségből, nos azért nem fogok pénzt kérni.
Figyelj, miért nem látogatsz el a Facebookomra és írsz rám a Messengeren és kérsz egy visszahívást tőlem? Szia 🙂 (hamarosan beszélünk…)

De jó lenne, ha én is le tudnám küzdeni! Ez a kurva pánikbetegség teljesen tönkretesz!

Megértelek teljesen és egyetértek! Túl kell lenned rajta! Kezdjük azzal, hogy meghallgatod tőlem, hogy én hogyan jöttem ki 15 pokoli évnyi pánikbetegségből. Gyere a Facebookomra és a Messengeren vedd fel velem a kapcsolatot és kérj tőlem egy visszahívást.

Voltam már pszichológusnál, gyógyszereket is szedtem, de egyik sem ért semmit. Nekem miért nem segít már valaki?

Nagyra értékelem, hogy már elindultál a segítség kérés útján. Ez már fél siker. A segítség kérést addig kellene folytatni, amíg hatékony nem lesz. Mit szólnál hozzá, ha azzal kezdenénk, hogy meghallgatod tőlem, hogy én hogyan küzdöttem le az én 15 évnyi pánikbetegségemet? Hm? Miért ne? Gyere a Facebookomra és beszéljünk Messengeren. Elmondom én hogyan csináltam…