Sokaknak segítettem jobban lenni a pánikbetegségből

Mennyibe kerül?

£50-ba. Háromszor egy óra beszélgetés velem Messengeren.

Miért Angol Fontban vannak az árak?

Angliában élek, ezért.

Hogyan tudsz átutalni?

Elküldöm majd a banki adataimat és oda könnyedén tudsz majd utalni nekem. Egyébként majd ha beszélünk, úgy értem, ha majd egy „helló”-t mondunk egymásnak, elmondom ingyen, hogy én hogyan jöttem ki a pánikbetegségemből. Már abból is sokat tudsz tanulni. Vedd fel velem a kapcsolatot Facebookon és beszéljünk Messengeren.

Hogyan segítesz?

Telefonon. Elsőként megértem a félelmedet, ami a pánikot okozza, majd elindulunk a kiúton, ami majd egy pánikroham nélküli életet ígér. Biztosan szeretnél erről többet is megtudni, ugye? Miért nem keresel meg a Facebookon és írsz rám a Messengeren? Ott meg tudom válaszolni a kérdéseidet.

Megbízható-e a segítséged?

NEM!

Tudod miért nem? Mert nem vagyok orvos.

Másfelől voltam már pánikbeteg 15 évig és magam találtam meg a kiutat a szenvedésből.

Egy hasonlat, ha nem bánod: Kire bíznád a gyermeked úszásoktatását? Egy olyan úszásoktatóra, aki ugyan fejben mindent tud az úszásról, de maga nem tud úszni? Vagy egy olyanra, aki nem úszásoktató, viszont tud úszni? Namost, ha ezt átülteted a mai pszichológus-beteg kapcsolatrendszerre, akkor talán érted, mire is gondolok. Ha van még kérdésed, javaslom vedd fel velem a kapcsolatot Facebookon és írjál rám Messengeren. Hamarosan beszélünk.