Pánik NélkülKapcsolat Gáborral: telefon, email, üzenet

Kapcsolat Gáborral: telefon, email, üzenet

Kapcsolat Gáborral egyszerű. Hasznos is egyben, még akkor is, ha te, mondjuk, Budapestről telefonálnál, Gábor pedig Londonban él. Ajánlanám figyelmedbe az alábbi „Milyen úton-módon segíthetek?” című részt, amiben rögtön láthatod, hogy az első segítő beszélgetés ingyenes. Célja, hogy megismerhessük egymást.

Gyorsan és örömmel válaszolok a kérdéseidre.

Nos, miben segíthetek?

Milyen úton-módon segít(het)ek?

Az alábbi útiterv bevált. Én is „így” jöttem ki 15 év pánikbetegségből. Neked is ugyanígy tudok segíteni plusz hozzáteszem mindazt, amit tanultam: „Hálás köszönetem mindnyájatoknak, akiknek már segíthettem.”

  • Első alkalom
  • Cél: a félelmek feltárása
  • Ingyenes
  • Cél: Stresszoldó gyakorlatok mellett a kiút feltárása
  • 6000Ft / alkalom
  • Cél: szorongás és pánik nélkül lenni
  • 6000Ft / alkalom

Miben segíthetek?

Telefonon kérdeznél?
Örömmel meghallgatnám, hogy miben segíthetek:
+4478854tizennyolc560 (tedd be Viber v Whatsapp és ingyen tudunk beszélni)

Kapcsolat Gáborral, ha inkább írni szeretnél:


Annak ellenére, hogy jelenleg ezt a weboldalt egymagam tartom fent, ami mellett még egy főállást is dolgozom, szívesen fogadom a hívásod. Akár telefon, akár email, vagy üzenet, itt vagyok, hogy segítsek. Nincs nagyobb öröm számomra, mint az, ha egy jó intuícióval rátalálok az általad is nagyon vágyott „helyes” útra, ami pánik roham mentes, amikor nincsennek pánikrohamok utadon.

Itt ez a weboldal, amit alapvetően egy nagy „üzenetnek” tekintek, ami hírül szándékozik vinni, hogy „Igeeeeeeeeeeeeen! Le lehetett győzni a pánikbetegségeeeeeeeeeeet!”.

Végülis ha én meg tudtam csinálni, hogy már 3 évnél is több, hogy túl vagyok rajta, 15 év pánikbetegség; a végére mindössze néhány hónap alatt sikerült kijönnöm belőle magamtól… Nos azt gondolom, hogy ha én megcsináltam, akkor te is meg tudod csinálni!

Ha inkább olvasni szeretnéd először hogyan gyógyultam ki a pánikbetegségből történetemet, nos itt leírtam részletesen a Pánikbetegség című vezércikkemben mindent. Továbbá videókat is készítettem, megtalálod őket a YouTube csatornámon.

Itt vagyok és segítek benne neked, hogy jobb legyen.

Telefon: +44 (0)7885418560 (az első fél órás telefonos segítséget mindössze 1000Ft-ért tudom nyújtani. Utána még egyszer fél órát szintén ezerért. További online terápia alkalmanként, 45 percben, 6000Ft-ért.)

Amennyiben technikai jellegű kérdésed lenne, itt a kapcsolat oldalon feljebb, a form mezők kitöltésével tudsz kérdezni. Hatékony segítséget üzenet formában nem tudok nyújtani, viszont néhány egyszerű kérdésre tudok válaszolni.