Kognitív terápia segítség pánik ellen

Hogyan kerülhetném el a kognitív terápiát?

Úgy vélem, hogy elkerülni nem érdemes, ráadásul a halogatással csak a pánikodat táplálod és élteted tovább. A pánik-sárkányod tüzes lehellete csak még tüzesebb lesz és mégfélelmetesebb. Akarod? Úgy vélem, hogy nem ezt akarod.

Annak ténye, hogy ezt itt most olvasod és szerencsénkre a Google „összehozott” bennünket már azt jelzi, hogy változtatni szeretnél. Gyógyulni akarsz és hátat fordítani a pániknak és a mély szorongásnak.

Isen hozott!

Ígérem mindent megteszek már az első beszélgetésünk alkalmával is, hogy segítsem rég eltemetett gondolataidat, beidegződéseidet napvilágot látni. Vagyis szembesülni velük. Újra. Hiszen ezek is a Te gondolataid, és ráadásul irányítják is az életed; de nem is akárhogyan!

Javaslom, hogy „Öveket becsatolni!” hiszen gondolati turbulencia következik: a múltad és jelened csapnak majd össze a szemed előtt. Hogy kellemes lesz-e? Hm… Amúgy, kis adagokban elviselhetőbbek lesznek majd.

Ha mégis elkezdjük a kognitív terápia segítséget pánik ellen

Akkor ajánlom figyelmedbe a Kognitív terápia segítségemet PÁNIK ellen, aminek a következő a „menete:”

  1. Első hét / első kognitív terápia: Kognitív terápia alapokkal kezdjük majd, mert szükséges megismerned azt a keretrendszert, ahova „felhozod” majd az első eltemetett gondolatodat, beidegződésedet.
  2. Második hét / második kognitív terápia: Így írom: MBCT. De vajon mi az az MBCT? Azon túlmenően, hogy ha szeretnél sok írást találsz a Neten róla, ám én itt és most csak annyit mondanék, hogy a mindfulness és (a kognitív) terápia ötvözete, aminek lényege a „tudatos jelenlét”. Az elfogadáson lesz majd a hangsúly.
  3. Harmadik hét / harmadik kognitív terápia: Ahol a tudatos „jelenlét szembesül” régen eltemetett (nagyon is aktív és „kihatással bíró”) gondolatokkal. Nem lesz könnyű, de elkerülhetetlen, hogy ezekkel a gondolataiddal „jó” kapcsolatba kerülj. Veled leszek!
  4. Negyedik hét / negyedik kognitív terápia: A „legdurvább” eltemetett negatív gondolatok hatástalanítása szembesítéssel és elfogadással. Közben „fogom majd a kezed!”, hogy ne nyeljen el a (saját) múlt(ad).

Kezdhetjük?

A Kognitív terápia segítség PÁNIK ellen az ártó múltadat világítja át a jelen fényében. Nem. Nem én vagyok a fény. Te, illetve a tudatosságod maga a fény. Én „csak” egy eszköz leszek majd a gyógyulásodhoz. Ára: 39.000 Ft. Kezdéshez utald át nekem és lásson napvilágot az első gondolati „feketelyuk” ami csapdában tartja jelenlétedet és a tudatosságod fényét.

Időpont egyeztetés miatt várlak vissza és köszönöm kedves támogatásod! Bármelyik kamerás app okostelefonról megteszi majd, a lényeg, hogy napvilágot lássanak régen eltemetett inAKTÍV gondolataid.