Meditáció segítség pánik ellen

Miért vagy áldozata a gondolataidnak?

Mind azok vagyunk. Persze az „áldozat” szó, mint elszenvedője a gondolatoknak, az kissé túlzás. Inkább úgy lenne helyesebb, ha csak szimplán utalnék a tényre, hogy a legtöbb ember bizony azonosítja önmagát a gondolataival.

Kipróbáljuk?

Mutasd be önmagad most nekem, oké?

Már hallom is, „tanárnő vagyok, anya, apa, mérnök” stb. Sztori. Sztori vagyis gondolatok. Ám Téged most nem ilyen gondolatok vezéreltek el hozzám, ugye? Honnan tudom? Nos, onnan, hogy engem is az a 15 év pánikbetegség, benne vagy ezer halál-félelmetes pánikroham sok mindenre megtanított. Tudom, pontosan tudom, hogy mik azok a gondolatok, amiknek a társaságában nem kellemes egy fedél alatt lenni. Az ilyen gondolatok pánikrohamot okoztak Neked a múltban és pánikroham lesz belőlük a jövőben is. Akadálytalanul.

Van-e megoldás, hogy ne kelljen egy „fedél” alatt lenned halál-félelmetes pánikrohamot okozó gondolataiddal? Nos, igen.

Isten hozott!

Ígérem mindent megteszek majd, hogy beszélgetéseink során megtanítsam Neked, hogy miként lehetsz tanúja a gondolataidnak. Megmutatom majd Neked, hogy van lehetőség egy lépést (vagy többet is akár) hátralépned akkor is, amikor amúgy a gondolataid pánikrohamot okoznának. Mindfulness meditáció és Eckhart Tolle tanítása mentén haladunk majd. Felbecsülhetetlen értéke van annak a kontrolnak, amit megtanulsz majd, és amit hasznosítani tudsz majd életed minden területén.

Hogyan lehetsz tanúja a gondolataidnak?

Például a segítségemmel 😃 hogy megtanulj helyesen meditálni.

Amiben a Meditáció segítség PÁNIK ellen program segít majd Neked, az a következő:

  1. Első hét / első közös meditációnk: A meditáció alapjainak megismerése, gyakorlása.
  2. Második hét / második közös meditációnk: LéleKzés. Hát nem gyönyörű? Lélekzés. Olyan, mintha nem is lenne helyesírási hiba, nem? Ez azért van, mert régen nem úgy mondták, lélegzik, hanem a kilégzés, belégzés a lélekkel állt szoros kapcsolatban. „A Lélek és a lélegzet elválaszthatatlanul egy.” írja Müller Péter, „Az ember azt hiszi, a tüdeje lélegzik… Az emberben a Lélek lélegzik” – hát nem gyönyörű? Ezt szeretném megtanítani Neked.
  3. Harmadik hét / harmadik közös meditációnk: Ami az elfogadásról szól majd. Eckhart Tolle tanítása. És elengedhetetlen, hogy megbocsáss mindazokért, amiktől pánik szerűen menekülnél (ha érted mire gondolok 😉 ) de – egyenlőre még – nem tudsz. Segítek!
  4. Negyedik hét / negyedik közös meditációnk: A MOST. A jelen pillanat. Segítek Neked megtapasztalni, hogy átélhesd a jelen pillanatot és tanúja lehess a gondolataidnak, hogy ne áldozata legyél a pánik szerű félelem-gondolataidnak.

Azt javaslom, kezdjük is el MOST

A Meditációs segítség PÁNIK ellen négy közös meditácóból áll, de természetesen a tanító részek beszélgetősek lesznek majd, míg a meditáció inkább „gyakorlati” lesz. Ára: 39.000 Ft. Kérlek utald át nekem az alábbi gombra való kattintással/érintéssel, hogy máris megtapasztalhasd a pánik-szorongás kiút létezését.

Köszönöm szépen! És most kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, hogy mielőbb elkezdhessük első közös meditációnkat.