Pánik NélkülOrvosmeteorológia: 2020. április 10., Nagypéntek

Orvosmeteorológia: 2020. április 10., Nagypéntek

Orvosmeteorológia: 2020. április 10-én. Nagypénteken egy gyenge hidegfonti hatás (péntek délután 20℃ körül lesz)érzékelteti hatását. Ez megnöveli az epilepsziás rohamok előfordulásának kockázatát, valamint szívkoszorúér és ízületi fájdalmak léphetnek fel. Mindezek pánikbetegség esetén pánikroham mérsékelt előfordulását jelenthetik.

Boldog névnapot: Zsolt! Igen: Te 😉

Boldog névnapot kívánok mindnyájatoknak, Zsolt, akik ma ünneplitek névnapotokat. Kívánom, hogy legyetek testileg és lelkileg egészségesek ezekben a megpróbáltatásokban gazdag időszakban. Ma még inkább a napsütésé lesz a főszerep, élvezzétek a jó időt. És boldog Húsvétot kívánok. Mindenkinek!

Megemlékezünk még Pulitzer József magyar származású újságíró születésnapjáról is (1847. április 10.), akit Joseph Pulitzer néven ismer leginkább a világ, aki egyben a Pulitzer-díj alapítója.

orvosmeteorológia: 2020. április 10-ére

Pánikroham mérsékelten valószínű!

Tegnapelőtt láttam a Fertőzés (Contagion) című filmet és – nem tudom, hogy láttad-e már – nekem abszolút döbbenet volt látni, hogy a film közel egy évtizeddel ezelőtt pontosan ugyanúgy és ugyanarról szól, mint ami ma történik a nagyvilágban a koronavírus világjárvány idején. Egyik sztár a filmben amúgy Kate Winslet – tudod, a Titanic-ból –, egyik kedvenc színésznőm. Apropó Titanic: tudtad, hogy ma 108 évvel ezelőtt indult el arra a bizonyos útjára a Titanic (1912. április 10-én) a southamptoni kikötőből? Hm… hát igen.

Spirituális meteorológia (2020. április 10., péntek)

A mai nap spirituális megértésében a Nagypéntek megértése segít. Gondolnunk kell ma még továbbá a Keresztút spirituális jelentőségére is, hogy teljesebb képet kaphassunk.

Nem vagyok sem scholar sem tudós, ami ugyanaz, egyébként, inkább csak okoskodom azzal a kevés ismeretemmel, ami van, ám mégis van valami amire engem személy szerint tanít a Keresztút története.

orvosmeteorológia: 2020. április 10-re közepesen valószínűsíti pánikroham előfordulását!

Via Crucis latinul a Keresztút, ami – ezt Jordan Petersontól tanultam – azt az utat szimbolizálja, amit egy tévúton járó embernek kell megtennie ahhoz, hogy az álmai útján folytathassa tovább. Transzformáció ez, természetesen. Nem is kicsi. Sőt, úgymond a tévútról végre letérni és hátat fordítani neki, ahhoz a tévúton járó egyénnek, úgymond, spirituálisan szólva, meg kell halnia, hogy élhessen és járhasson tovább az álmai útján.

Az álmaid útja? Mi az? Az az út, ahol fontosnak érzed magad, ahol másokat helyezel önmagad elé és ahol védett vagy pánikbetegség, depresszió és gyakorlatilag valamennyi mentális és viselkedészavartól. Tévúton járva ennek az ellenkezője igaz: A tévút egyik útjelző táblája az éppen nem más, mint pánikroham, pánikbetegség, szorongás, depresszió, stb.

Tanítson téged is „valamire” ma a Nagypéntek. És a Keresztút. Tarts velem, esetleg. Ha pánikbetegség, depresszió, szorongás és félelem töltik ki mostanság minden napjaidat, esetleg gondolkodj el rajta, hogy az álmaid útját járd-e, vagy úgy gondolod, inkább hátat kellene fordítanod a tévútnak mert túl viharos az időjárás arrafelé.

A spirituális meteorológia után következzenek a pszicho-meteorológia előrejelzések.

Pszicho-meteorológia (2020. április 10., péntek)

A bevezetőben már szóltam róla, hogy ma gyenge hidegfronti hatás érvényesül, ami az egészségre nézve is befolyásoló tényező. De nemcsak biológiailag, hanem mentálisan is.

Pánikbetegség (továbbá depresszió, fóbia, szorongás) esetén ma – köszönhetően a hidegfront enyhe egészségre gyakorolt hatásainak – a szorongás és a szorongással együtt a félelem is növekedhet, ami a pánikbetegség tünetei élénkülését jelenti. Emiatt az orvosmeteorológia és a pszicho-meteorológia mai pánikroham előrejelzés figyelmeztetése narancssárga, vagyis közepesen valószínű.

Spirituális -, pszicho- és orvosmeteorológia: 2020. április 10., péntek

Orvosmeteorológia előrejelzés ma?

Orvosmeteorológia: 2020. április 10., Nagypéntek van ma. Enyhe hidegfronti hatás érte el hazánkat. Epilepsziás rohamok kockázatának és szívkoszorúér fájdalmak élénkülése.

Spirituális meteorológia? (2020. április 10) Miért fontos spirituálisan a mai nap?

Nagypénteki megemlékezés Jézus Krisztus kínszenvedéséről és a Keresztút spirituális jelentősége.

Mire hívja fel a pszicho-meteorológia ma a figyelmet pánikbetegség esetén?

Ma (2020. április 10.) pánikroham előrejelzés közepesen valószínű! Köszönhetően az enyhe hidegfronti hatásnak és az ebből adódó enyhe testi érzéseknek, továbbá a Keresztút spirituális terhének köszönhetően.

Maradj egészséges!
Maradj otthon és vigyázzunk egymásra!
Vigyázz magadra!

Szeretettel:
Gábor

Ui: Én is félek a koronavírustól, ám mégis itt vagyok, hogy segítsek, ha tudok.

Pánik nélkül jobb!

  • Pánikroham, pánikbetegség, agorafóbia? – úgy hozta az élet, hogy megismertem valamennyit.
  • Michael Norman PanicFree programja – nekem ez segített. Szeretnéd tudni, hogyan?
  • Pánikbetegség öngyógyítása – Már sokaknak segítettem pánikbetegség kezelése terén.
segítség kérés mobil telefonon

Pánikbetegség leküzdése, pánikroham kezelése (saját) tapasztalatok!

  • Kapjál hetenete pánikbetegség leküzdése személyes tapasztalataimból
  • Depresszió, pánikroham, pánikbetegség, agorafóbia és erős félelem leküzdése tippek

Szólj hozzá!