Pánikbetegségből kigyógyulni és pánik nélkül lenni

Feltöltve:
pallos gábor utolsó pánikroham feledhetetlen volt
…ha hagynám 😉 Inkább tanulok belőle és megosztom tapasztalataimat Veled 😉
…ha hagynám 😉
de én inkább tanulok belőle, hogy segítsek
Neked 🙂

2017 márciusában volt, soha sem felejtem el. Annál nagyobb örömet, mint 15 év pánikbetegségből kigyógyulni és végre pánik nélkül lenni, az maga volt a csoda. „Bazmeeeeeeeeeeeg, hát már nem pánikolok!” – kiáltottam fel, miközben kimondhatatlan öröm robbant ki belőlem, ami magával rántott egy jó nagy darabkát a 15 év pánikbetegségből fakadó pokoli fájdalmból.

Ma már nincs többé pánikroham, hála Istennek, viszont pokoli emléke még mindig él bennem. Valójában, amikor segítek másoknak pánikbetegségből kigyógyulni, még praktikus is, ha fel tudom idézni a részleteket. Ha van néhány perced, maradj velem, mert el akarom mesélni azt a hihetetlen napot, amikor ráeszméltem, hogy már túl vagyok rajta.

Félelemtörténetem legcsodálatosabb napja

Éppen egy könyvet írok két okból is. Egyfelől azért, hogy mert az írás folyamata gondolkodásra serkent, amitől azt remélem, hogy jobban megértem mindazt a poklot, amin keresztülmentem. Másfelől pedig azért fogtam bele az írásba, mert azt remélem, hogy jó példával szolgál majd pánikbetegségből való gyógyulás történetem leendő olvasóimnak is. Sokat gondolkodtam rajta, hogy mi legyen a könyv címe: kiút a pánikbetegségből, erre gondoltam, de végül is az tetszett a legjobban, hogy Szeresd meg a sárkányod, nos, ez lenne majd a címe.

Az a nap! Feledhetetlen! És az a pillanat, amikor ráeszmélek! Őrület. Pontosabban elmondhatatlanul csodálatos. Hihetetlen, hogy sikerült. Gondolj bele: 15 év pánikbetegségből kigyógyulni. Hát legtöbbször arra gondoltam, hogy a pánikbetegségből való gyógyulás lehetetlen. De mégis sikerült. Egyébként írtam korábban egy cikket, ami részletesen beszámol a 15 évről. Címe: Pánikbetegség és pánikrohamok hitelesen.

Félelemtörténetem legcsodálatosabb napja valóban a pánikbetegségből való gyógyulás napja. A többi nap, 15 éven keresztül, brutálisak voltak. Halálfélelem volt minden egyes pánikroham. Tavaly írtam egy cikket, amiben részletesen is beszámolok a halálfélelem okairól és kezeléséről.

A pánikbetegségből ki lehet gyógyulni: ha nekem sikerült neked is sikerülhet!

Igen! Ha nekem sikerült, Neked is sikerülhet! Miért nem kérdezed meg tőlem a Facebookon, hogy én hogyan csináltam?

Kiút a pánikbetegségből egy döntéssel kezdődik. Egy nagyon nagy döntéssel, amit nekem több, mint tíz évbe tellett meghozni. Pálfordulás technikának hívom, mert ha újra kellene kezdenem, úgymond, akkor nem várnék többé vele egy évtizedet. Megtenném azonnal. És erre bátorítalak téged is! El kell fogadni a tényt, ha igaz az, hogy a szorongás és a rengeteg pánikroham hatalmasabb az életnél, és azonnal segítséget kell kérni.

Engem is az indított el a pánikbetegségből való gyógyulás útján, hogy beláttam, hogy pánikbeteg vagyok, majd segítséget kerestem. Végül pedig találtam. Utána pedig eljött az a csodálatos nap, amiről fent már tettem említést: Kigyógyultam a pánikbetegségből! Amúgy írtam nemrég egy cikket az utolsó pánikrohamomról, ajánlom figyelmedbe.

Kiút a pánikbetegségből: így látom ma

Igen! Egyfelől van kiút a pánikbetegségből, másfelől már nagyon sokan kimásztak belőle. Én is ezek a szerencsés emberek közé tartozom. Nagyon hálás vagyok érte! És éppen a hála; ez lenne az első dolog, amit megemlítek: a hála. Rengeteg okunk van, hogy hálás szívvel indítsuk a napot.

Már az is nagy segítség lehet, ha ismernél valakit, aki már kigyógyult a pánikbetegségből. Nos, ismersz 😉 ugyanis itt vagyok én, akit meg tudsz kérdezni a Messengeren.

Ha még szorongás és pánikroham közepette telnek mindennapjaid, azt tanácsolnám, hogy tekints felelőséggel önmagadra. Ne feledd: az igény a jobbulásra csak utána történhetik meg, ha már beláttad jelenlegi állapotodat. Fogadd el azt, ami van és határozd el, hogy változtatsz. Legyen az szorongás, pánikroham, pánikbetegség, a változtatás a te felelősséged. Hát nem éppen ezt javasolnád barátaidnak? Legyél önmagad legjobb barátja és vállalj felelősséget önmagadért. Segíthetek?

Tavaly készítettem egy pánik tesztet, amit megtalálsz itt a weboldalamon. Érdemes használnod, hátha segít tisztábban látni a valóságot.

Nézz körül! Talán ismersz olyan valakit, akinek a pánikbetegségből való gyógyulás már a múlté. Kérdezd meg tőle, hogy csinálta. Életbevágóan fontos dolgot tud, ami neked is hatalmasat segíthetne.

Szeretettel:
Gábor

Segíthetek Neked is pánik nélkül lenni?

  • december 21-én éltám át az utolsó pánikrohamot
  • azóta túl vagyok 15 év pánikbetegségen
  • sokat tanultam belőle

Ui.: Ha nekem sikerült leküzdeni a pánikbetegséget, Neked is sikerülhet!

gábor félelem szorongás nélkül

Pánikbetegség leküzdése, pánikroham kezelése (saját) tapasztalatok!

  • Kapjál hetenete pánikbetegség leküzdése személyes tapasztalataimból
  • Depresszió, pánikroham, pánikbetegség, agorafóbia és erős félelem leküzdése tippek

Szeretnéd megtudni, hogyan jöttem ki 15 év pánikbetegségből?

Valamennyi feliratkozómmal megosztom: itt és MOST
Személyes tapasztalatok, őszinte és hiteles pánikbetegség információk
Pánikroham praktikák, amik nekem is segítettek

Üdvözöllek! Pallos Gábor vagyok.

Jelenleg Londonban élek és a főállásom mellett igyekszem jótékony célokra felhasználni mindazt, amire 15 év pánikbetegség megtanított.

Facebook
Messenger
Email
Chat
Miben segíthetek?

Ez a legolvasottabb cikkem (köszönöm!)

Írásomban az éjszakai pánikroham borzalmaira igyekszem bepillantást nyújtani hiszen jómagam is átéltem többször is. Hála Istennek! 2016. december 21-ével – utolsó pánikroham: 15 év pánikbetegség vége – már ez is a múlté lett.
éjszakai pánikroham
„Először egy éjszakai pánikroham lepett meg, majd arra jött rá még 15 év pánikbetegség”.

Pánikbetegségről, pánikrohamokról, halálfélelemről és kényszerbetegségről őszintén és hitelesen írok


Ezt a videót láttad már?

ezt most szeptember 5-én töltöttem fel a YouTube csatornámra, aminek szintén Pánik Nélkül a neve.
Halálfélelem lelki okai: ÉLETVESZÉLY – gyógyszerek vajon segíthetnek? (2021)

A halálfélelem lelki okai. Erről beszélek, érdemes belenézned, különösen akkor, ha a pánikrohamaidban már jómagad is átéltél halálfélelmet.

További videók pánikroham és halálfélelem témákban

Pánikroham enyhítő praktikák pánikbetegség és pánikrohamok ellen. Láttad már?
Figyelemelterelés, egyike a legjobb pánikbetegség segítségnek

Szólj hozzá!