pánikroham után kimerültnek lenni gyakori

Pánikroham után kimerültnek lenni gyakori (SEGÍTEK! 2021)

Pontosabban: kimerültnek lenni, állandó kísérő egy pánikroham után; emlékszem: minden pánikrohamom után kimerült voltam; és ez így ment 15 éven keresztül
Feltöltve:
A lényeg röviden
Pánikroham után gyakori érzés a kimerültség. Nálam nem csak hogy gyakori volt, hanem állandó kísérője volt (2016. december 21-éig) valamennyi pánikrohamomnak.
Kimerültség és a pánikbetegség, vagyis egy pánikroham után kimerültnek lenni érzés a legkönnyebben úgy csökkenthető, ha a pánikbetegség elmúlik és így már nem lesz a pánikroham sem, ami után kimerültnek lenni érzés következne.
Egy pánikroham után kimerültnek lenni érzés kapcsán már rengeteget kérdeztek az emberek, amikből néhányat összegyűjtöttem. A „SEGÍTEK pánik nélkül lenni” című részben találod meg őket.
pallos gábor utolsó pánikroham feledhetetlen volt
…ha hagynám 😉 Inkább tanulok belőle és megosztom tapasztalataimat Veled 😉

Pánikroham után kimerültnek lenni nálam állandó kísérője volt valamennyi pánikroham után következő néha fél órának, máskor meg az utána következő néhány órának. Sokszor kimerülten, fáradtan értem be dolgozni egy egy pánikroham után.

Pánikroham után kimerültnek lenni vajon gyakori?

Ha engem kérdezel, akkor azt mondanám, hogy nem hogy gyakori, hanem állandó. Úgy értem, hogy amikor pánikroham sújtott le rám, azt követően mindig, de talán szinte mindig, kimerültséget éreztem. Szóval az, hogy pánikroham után kimerültnek lenni, számomra nyilvánvaló. Sokan érzik úgy egy-egy pánikroham után, hogy kimerültnek lenni gyakran előfordul, sőt vannak, akik fáradtságot, álmosságot élnek át utána.

Erős szorongás, vagy egy heves pánikroham alatt az izmaink megfeszülnek, hiszen „életveszélyben” tudjuk magunkat. A félelem biológiailag megállásra késztet, ám ugyanakkor a testünk fiziológiailag ugrásra készen áll (Üss vagy fuss). Nem azt mondom, hogy például egy negyedóra-félórás pánikroham után olyan érzésed van, mintha ugyanennyi időt a konditeremben edzéssel töltöttél volna, ám mégis az izmaink folyamatos feszítése sok energiába kerül testünknek.

Olvass tovább a pánikbetegségről és a pánikrohamokról…

Hogyan tudnád a kimerültséget enyhíteni?

Vagyis hogyan tudnál egy pánikroham után a kimerültnek lenni érzést lecsökkenteni vagy eltüntetni? Nos, a legkönnyebben a pánikbetegség és a pánikrohamok megszüntetésével.

Tény, hogy nem éreznél pánikroham utáni kimerültséget, ha nem tapasztalnád meg sem a pánikbetegség sem a pánikroham egyetlen formáját sem. Mindenekelőtt azt tanácsolnám, hogy két legyet üss egy csapásra: szabadulj meg a pánikbetegség gyötrelmeitől és a pánikroham után kimerültnek lenni érzés magától elmúlik.

SEGÍTEK pánik nélkül lenni

A legkönnyebben úgy, hogy beszélünk. Úgy is tudok segíteni, hogy írogatunk: vagyis Te kérdéseket teszel fel írásban, én pedig válaszolok Neked szintén írásban. Havidíjért cserébe korlátlanul intézheted kérdéseidet hozzám és én legjobb tudásom szerint megválaszolom Neked. Például, ha az lenne a kérdésed, hogy pánikroham után kimerültnek lenni gyakori? Nos erre például azt válaszolnám, hogy nálam nem csak hogy gyakori volt, hanem szinte állandó kísérője volt valamennyi pánikrohamomnak 15 éven keresztül.

A cél az, hogy az életed félelem mentesebb legyen, miután személyre szabott válaszokat kaptál a saját kérdéseidre. Látogass el további információért az Árak oldalra.

Írásban és szóban tudok Neked segíteni pánik nélkül lenni

Látod itt jobb oldalt ezt az okostelefon képet?
Ez csak keresztkérdés volt 😉

Mit jelent az, hogy írásban? Tudod, mint például a Facebooknak van a Messenger, ahhoz hasonló. Tudunk chatelni a Messengeren is, de ha már költöttem rá, hogy legyen egy jó „kis” beépített chat-rendszerem, ami része itt a weboldalamnak, akkor miért ne használnánk ezt, nem? Kattints ide most és próbáljuk ki. Ne félj: köszönésért nem kérek pénzt.

Mint azt már említettem, szóban tudok a legkönnyebben segíteni pánik nélkül lenni. Nem az a kérdés ugyanis, hogy pánikroham után kimerültnek lenni gyakori, hanem az, hogy miként változtathatnál a pánikbetegség szörnyűségein, halálfélelmén, rémületén. Ezt legkönnyebben szóban tudnánk megbeszélni.

Elsőként megismerném a félelmeidet, majd segítenék az azonnali félelem eloszlatásában és a pánikroham halálfélelmének enyhítésében, a szorongás oldásában. Végül kiválasztanánk azt az utat, amin ha elindulsz, miközben fogom a kezed, magad mögött hagyhatod a pánikbetegség borzalmait és nem kell többet pánikrohamok között élned életed.

A „pánikroham után kimerültnek lenni” kérdések

  • Miért vagy egy pánikroham után kimerült?
  • Miért érzem magam annyira kimerültnek egy pánikroham után még napokkal is?
  • Igaz az, hogy egy pánikroham után kimerült vagy?
  • Mitől érzem magam annyira fáradtnak egy erős szorongás után?
  • Fáradtság érzés egy erős szorongás után az normális?
  • Hogyan küzdhető le az állandó fáradtság érzés szorongás és pánikrohamok mellett?
  • Mi az a fura érzés, amit a legtöbben éreznek pánikroham után?

Jó egészséget kívánok és szép napot.

Gábor

Írta Gábor -el 2021-ben.

Szeretnéd megtudni, hogyan jöttem ki 15 év pánikbetegségből?

Valamennyi feliratkozómmal megosztom: itt és MOST
Személyes tapasztalatok, őszinte és hiteles pánikbetegség információk
Pánikroham praktikák, amik nekem is segítettek

Üdvözöllek! Pallos Gábor vagyok.

Jelenleg Londonban élek és a főállásom mellett igyekszem jótékony célokra felhasználni mindazt, amire 15 év pánikbetegség megtanított.

Facebook
Messenger
Email
Chat
Miben segíthetek?

Ez a legolvasottabb cikkem (köszönöm!)

Írásomban az éjszakai pánikroham borzalmaira igyekszem bepillantást nyújtani hiszen jómagam is átéltem többször is. Hála Istennek! 2016. december 21-ével – utolsó pánikroham: 15 év pánikbetegség vége – már ez is a múlté lett.
éjszakai pánikroham
„Először egy éjszakai pánikroham lepett meg, majd arra jött rá még 15 év pánikbetegség”.

Pánikbetegségről, pánikrohamokról, halálfélelemről és kényszerbetegségről őszintén és hitelesen írok


Ezt a videót láttad már?

ezt most szeptember 5-én töltöttem fel a YouTube csatornámra, aminek szintén Pánik Nélkül a neve.
Halálfélelem lelki okai: ÉLETVESZÉLY – gyógyszerek vajon segíthetnek? (2021)

A halálfélelem lelki okai. Erről beszélek, érdemes belenézned, különösen akkor, ha a pánikrohamaidban már jómagad is átéltél halálfélelmet.

További videók pánikroham és halálfélelem témákban

Pánikroham enyhítő praktikák pánikbetegség és pánikrohamok ellen. Láttad már?
Figyelemelterelés, egyike a legjobb pánikbetegség segítségnek

Szólj hozzá!