Pánik NélkülOrvosmeteorológia és pánikroham előrejelzés

Orvosmeteorológia és pánikroham előrejelzés: 2020. május 23., szombat

Pánikroham előrejelzés: 2020. március 20

Pánikroham előrejelzés: FIGYELEM! Ma pánikroham várható!

2020. május 23., szombat

Orvosmeteorológia és pánikroham előrejelzés a mai napra, 2020. május 23-a szombat: FIGYELEM! Ma pánikroham várható köszönhetően egy erőteljesebb melegfront hatásának. A melegfront ellenére napsütés sajnos lesz túl sok a nap folyamán. Pollenkoncentráció: A kőris és a platán pollenszintje már többfelé csak alacsonyszinten van jelen a levegőben, de a pázsitfűfélék pollenje még néhány helyen még elérheti a magas szintet. Tegnap még napi hidegrekord dőlt meg Zabaron (-3,3℃ volt reggel)

Pallos Gábor

Üdvözöllek, Pallos Gábor vagyok. Megtiszteltetés számomra, hogy éppen ezt a rövid kis bemutatkozómat olvasod. Ha mondjuk 3 évvel ezelőtt azt kérdezed: „Gábor, gondoltál-e már arra, hogy orvosmeteorológia rovatban pánikroham előrejelzéssel segítesz majd pánikbetegeknek?” Sejtheted a válaszomat. Hálás vagyok, hogy ma ezt megtehetem: pánik nélkül.

fronthatás okozta pánikroham várható
orvosmeteorológia pánikroham előrejelzés pánikroham igen várható

⚕Pánikbetegség esetén

FIGYELEM! Ma pánikroham várható!

Az OMSZ szerint ma frontok lesznek csapadékkal. Délelőtt többfelé esővel és viszonylag hidegen induló nappal, kevés napsütés lesz. Ma leginkább a melegfronti hatás érvényesül majd.

Vezető tünetek a mai napra: fejfájás illetve migrén. Fáradtságérzet és álmatlanság lesz uralkodó sokak számára, ami könnyen ingerlékenységgel járhat. A szervezet fizikai teherbíró képessége is valamelyest csökken.

Orvosmeteorológia: pollen meg UV sugárzás ☼

pollenkoncentráció orvosmeteorológia pánikroham előrejelzés céljából

Pollenkoncentráció plusz pánikbetegség együtt ma meglehetősen felkavaró lesz! Pánikroham várható a mai napra, így érdemes pusztán azzal, hogy tudatában vagyunk számítani extra szorongásra, fáradtságra, reakcióidő megváltozására.

UV sugárzás napsütés

Az UV sugárzás értéke az országban Budapest kivételével magas értéket mutat, de főként az ország északi részein. Napsütés, amit talán érdemes is kihasználni ma, ha teheted, hogy legyél minél többet a természetben, hiszen nincs jobb a természetes D vitaminnál. Arról nem is beszélve, hogy a Vírussal kapcsolatban egyre többet hallani a D vitamin szintjének megelőző hatásáról.

☯Spirituális meteorológia

Spirituális meteorológia, vagyis az orvosmeteorológia metafizikája – így hívtam korábban. Legyen az jó idő vagy rossz idő, felhős idő vagy napsütés, spirituálisan „mond” valamit, üzen valamit számunkra. Ebben szeretnék a most következő fejezetben segíteni.

Vannak emberi természetek, amik megfeleltethetőek a természetnek 🙂
Hát nem gyönyörűen egybecseng? Még a nyelvünk is tudja 😉
Jellemzően ma a felhőké lesz a főszerep.
Mit jelentenek a felhők spirituálisan?

Szent Biblia spirituális orvosmeteorológia pánikroham pollen fronthatás napsütés

Bibliai értelemben a felhők spirituálisan újjászületett férfiakat jelképeznek. Újjászületett férfiakat, akik Krisztus fényébe öltöznek és glória van a fejük felett. Egyszerűbben szólva: a felhők Isten fiait jelképezik. Ezért van az, hogy mindnyájan úgy gondolunk Krisztus eljövetelére, hogy a „felhőkből” jön.

A felhők stabilitást is jelképeznek, ami egybecseng Krisztus eljövetelének reprezentációjával, hiszen Krisztus színe feltétlenül arra érdemes stabil lelket „kíván”. Ezért a felhők (a fehér felhők) belső tudatosságot és életcélt is jelképeznek.

Spirituálisan ma akkor tudunk a legtöbbet tenni – legyen az pánikbetegség, vagy bárki – ha a teljes napot hosszútávú célok megvalósításának munkájával töltjük. Minden egyéb feszültséget teremt, ami fokozza egy pánikroham kitörésének lehetőségét ma. Ugyanakkor az ellenkezője is igaz. Törődjünk ma álmaink megvalósításán, hogy minél inkább harmóniába kerüljünk az életvonallal (karma), ami bátorítást és sikerélményt nyújt ma (és bármikor) bárkinek és természetesen nagymértékben csökkenti a pánikroham előfordulásának esélyeit.

Pánikroham előrejelzés, az orvosmeteorológia legfrissebb ága

Mire alapozom a pánikroham előrejelzés tényét?
Időjárás adatokra – természetesen – és saját 15 éves pokol időszakom tapasztalataira.
Tény, hogy fronthatás esetén, legyen az hidegfront vagy melegfront, felhős idő vagy napsütés, szervezetünk reagál rá. Főleg az arra érzékenyeknél jelentkeznek „testi érzések” (én rendszerint így hívom őket, ám arousal illetve fiziológiai változásokról van szó), ami pánikbetegség esetén például a mentális ellenálló képességet gyengíti.

fronthatások kép orvosmeteorológia és pánikroham előrejelzés és pollen napsütés jóidő

Fejfájás, migrén, szédülés tünetek jelentkezhetnek például melegfront esetén. Továbbá vérnyomás értékek változásai, ingadozásai és keringési panaszok okozhatnak olyan testi tüneteket, ami pánikbetegség esetén figyelemreméltóan aggodalomra adhat okot megnehezítve az amúgy is nehéz pánikroham helyzetet pánikbetegség esetén. Valamint görcsös panaszok az izmokban és a hasban jelentkezhetnek még fronthatás miatt, ideértve a reumatikus panaszok felélénkülését is.

Allergiás betegségek, a pollenkoncentráció, plusz hidegfront például ugyancsak megnövelheti egy pánikroham előfordulását pánikbetegség esetén. Ebben szerepet játszanak természetesen a testi tünetek, amiket a fronthatás miatti változások okoznak. Beleértve mindazt, amit tavaszi fáradtságnak hívunk, továbbá a fáradékonyság, nyugtalanság, ingerlékenység. A közlekedés emiatt sokkal óvatosabb vezetést kíván, köszönhetően a megnövekedett balesetveszélynek. Csak akkor ülj volán mögé, ha a jármű biztonságos vezetését és a reflexidőt semmi sem befolyásolja.

Konklúzió▸

Reggel kellhet esernyő, de ebéd után már a napsütés lesz a főszereplő. Allergia esetén a pollenkoncentráció és pánikbetegség okozhat ma kihívást.

Vajon pánikbetegség esetén fronthatás felerősítheti-e egy pánikroham előfordulásának esélyeit?

Pallos Gábor„Én is voltam pánikbeteg. Nekem is fontos lett volna még néhány évvel ezelőtt.”
Érints ide és olvasd el a mai pánikroham előrejelzést…
pánikroham előrejelzés invitáló

Pánik nélkül jobb!

  • Pánikroham, pánikbetegség, agorafóbia? – úgy hozta az élet, hogy megismertem valamennyit.
  • Michael Norman PanicFree programja – nekem ez segített. Szeretnéd tudni, hogyan?
  • Pánikbetegség öngyógyítása – Már sokaknak segítettem pánikbetegség kezelése terén.
segítség kérés mobil telefonon

Pánikbetegség leküzdése, pánikroham kezelése (saját) tapasztalatok!

  • Kapjál hetenete pánikbetegség leküzdése személyes tapasztalataimból
  • Depresszió, pánikroham, pánikbetegség, agorafóbia és erős félelem leküzdése tippek