Pánik NélkülSegítségIsten hozott a Segítség oldalon


Isten hozott a Segítség oldalon

Ha bármit kérdezhetnél, ami közelebb vinne a gyógyuláshoz, legyen az pánikbetegség, depresszió, fóbia, szorongás és bármilyen félelem, nos akkor mit kérdeznél, pontosabban miket kérdeznél? És ha csak egyet lehetne megkérdezni, ami a legjobb kérdés és a leginkább gyógyuláshoz vezet, akkor mit kérdeznél? 🙂 A Segítség oldalon megjelent cikkek megpróbálnak, úgymond gondolatolvasók lenni. Legalábbis kitalálni, hogy mik a leggyakoribb kérdések. És bízik benne, hogy a Te kérdésedre is lesz majd egy válasz, ami tényleg segít majd. Isten hozott a Segítség oldalon.

Hogyan kapcsolódik a Segítség oldal a pánikbetegséghez?

„Hogyan tudok meggyógyulni?” – azt hiszem egyértelműen így hangzana „A Kérdés” maga, a nagybetűs kérdés, ami egyértelműen és egyenesen a lényegre tér. És hogyan hangzana az én válaszom erre? De azt mondani, hogy „hát…”, meg azt, hogy „az attól függ…”, meg ilyen értelmetlen baromságokat nem ér mondani! Tehát mit válaszolnék arra, hogy „Hogyan gyógyulok meg a pánikbetegségből?”.

Van egy válaszom. Mindenképpen működik. Aranyat ér. Manapság a legtöbben egyetértenek benne. Így hangzik: „El kell indulnod az álmaid útján!”. Ha egyetlen szóban akarnám belesűríteni a pánikbetegség gyógyításának titkát, nos a szó: CÉL. (Erről szól majd a Segítség oldal: Isten hozott. Apropó: Tudtad, hogy a Éden kert sztoriban a BŰN szó a CÉL szóra asszociál? Így keress rá: Sin vagyis Missing the mark)

– De… – és ezer kérdés juthat eszedbe, de legalábbis tisztázni kellene, hogy mit értek álmok útján, ugye? Hát azt az utat, amin most biztos, hogy nem jársz, hiszen ezért vannak a rohamok, fóbia, stb, ez a biztos jele ennek. Ha az álmaid útját járod, azt úgy tudod meg többek között, hogy egyszer csak azon kapod magad, hogy „Jééééééééé! Hol vannak a pánikrohamok?”

Milyen cikkek lennének a Segítség oldalon?

Igyekszem majd még sokkal több cikket is írni, ami tényleg segítség. Arra fókuszálok majd, hogy miket kérdeznek az emberek általában. Leggyakrabban. Mik a legégetőbb kérdések pánikbetegséggel kapcsolatban. Ezeket igyekszem majd megválaszolni. Eddig egyetlen cikket írtam (ezen kívül), azt is gyakorlásképpen. A sírásról szól. Arra segítség majd az oldal, hogy A sírás a szorongás jele? Isten hozott a Segítség oldalon.

Szerettel utadon:
Gábor