Pánik NélkülSegítségPánik mentesítés most


Pánik mentesítés most

Nagyon hálás vagyok, hogy érdeklődsz. Pallos Gábor vagyok. Az utolsó pánikrohamomat 2017. december 21-én éltem át. Egy budapesti Ryanair járat utasaként felszállás közben tört rám, miközben Londonból repültem haza karácsonyra. Azóta – hála Istennek! – nem volt több pánikrohamom. Nincs nagyszerűbb dolog annál, hogy segíthetek mások életét jobbá tenni. Nem azt mondom, hogy megérte 15 évig pánikbetegnek lennem, de azt viszont igen, hogy ha már így volt, hogy meg kellett küzdenem a sárkánnyal (pánik, így szoktam nevezni), akkor legalább hősként térhettem vissza a küzdelemből és közben meg a sárkány arannyá változott (gondolj az arany dragonokra). Ebből az aranyból (ami a tapasztalat) tudok adni neked is. Maradj velem, hogy megmutathassam hogyan.

Az okozó félelmek teljes megismerése: Most ez hogyan történik?

Röviden:

Sok éves tapasztalattal és kérdés feltevésekkel, gyakorlatilag a félelmeid feltérképezésével telefonon.

Hogyan történik? (Most is rajtam van…)

  1. Hívsz, vagy írsz nekem és jelentkezel a Pánik mentesítés MOST opcióra.
  2. Mivel Angliában élek, így segítek neked, hogy könnyű legyen majd átutalnod a 29 Fontot.
  3. Egy előre megbeszélt időpontban felhívsz, legyen az Viber, WhatsApp vagy Messenger, hogy megtaníthassam neked a leghatékonyabb pánik mentesítő technikákat.
  4. A félelmeid gyors és alapos megismerésére alapozva azonnal hatékony szorongás és pánikroham megelőző technikákat tanítok neked.
  5. A beszélgetés végén invitállak a Kiút a pánikból opcióra, hogy bármikor tudjál hívni vagy írni, ha szükséged van rá(m).

Pánikrohamot megelőző azonnali szorongás enyhítés: Lehetne most azonnal?

Arról van szó, hogy…

ha nincs szorongás, nincs pánikroham sem. Ebben segítek.

Érzem, jön a pánik. Lehetne most azonnal?

Hívjál most, ha nem vagy benne biztos, hogy ma éjszaka nem lesz egy újabb pánikroham vagy egy erős szorongás.

Közel 40 olyan technikát gyűjtöttem már össze, amik jó alapot adnak elindulni a pánik félelem enyhítésének kiútján. Ezekből tanítok neked néhányat, amikről úgy látjuk, hogy legjobb eséllyel lecsökkentik, vagy elodázzák egy legközelebbi pánikroham bekövetkeztét. Mit gondolsz, pusztán félni egy legközelebbi pánikrohamtól vajon elégséges-e, hogy meg is előzd? Bevallom: ez így igaz. Szóval várom hívásod vagy írásod.

Hatékony félelem elterelő technikák elsajátítása: Most megtudhatnék erről bővebben is?

3 mondatban

Tudni valamit annyi mint használni azt. Ha el tudnád terelni a gondolataidat a félelmeidtől, azzal ellehetetlenítenéd az erős szorongást és a pánikrohamokat. Ezt tanítom majd meg neked.

Annyira szorongok, hogy…

Elképzelhető, hogy van már néhány technika a birtokodban, amik segíthetnek egy legközelebbi pánikroham ellen. Egy szuper kirándulás, egy jó szex, egy finom vacsora, vagy akár az éjszakai alvás.

Ezek jók. Nem is ezekkel van a probléma. Hanem azokkal, amikor se kirándulás, se szex, se alvás és mégis jön az a rohadt pánikroham. A technikák, amiket tanítok neked olyanok lesznek, amiket magaddal tudsz vinni és sikerrel bevetni, hogy egy kicsit legalább könnyebb legyen neked.

Kíváncsi vagy, hogy mik lennének ezek? Hívj fel és elmondom 🙂

Esetleg, egy legközelebbi pánikroham megelőzése: Most ez lehet az utolsó is?

Talán!

Meglátjuk. Bízom benne, hogy sikerül.

Rettegek, hogy megint éjszaka jön…

Akár. Lehet, hogy még az elején vagy és valamelyik pánik mentesítő technika kisegít a sárkány karjaiból és többé nem kell szembenézned sárkányod tüzes leheletével, miközben hétfejű sárkányod Süsü a sárkánnyá változik. Csak viccelek: úgy értem, hogy a Süsü (a kedvenc sárkányom) természetesen nem fog bántani téged. Ha van egy perced, hívjál fel, köszönjünk oda egymásnak és beszéljünk meg egy időpontot, amikor megtaníthatok neked néhány hasznos pánikroham mentesítő technikát.

Mindössze 29 GBP per egy alkalom

Tudom, nem a pénz…

Hogyan telne az estéd vagy az éjszakád, ha nem jönne a pánik? Segíthetek?

Tudom: összehasonlítva a Pánik félelmek megismerése 3 Fontért sokkal kevesebbe kerül, mint ez itt 29-ért. Az igazság az, hogy a Pánik félelmek megismerése opciót szándékosan adom ilyen olcsón. Az a célom vele, hogy miközben hatékony segítséget nyújtok, mégis csak legyen egy amolyan próba-beszélgetés, hogy mindketten megláthassuk, hogy milyen is együtt dolgozni. Tehát nem ez a drága, hanem szándékosan amaz az olcsóbb. Várom jelentkezésed.

Miben segíthetek?