A SPIRITUALITÁS nyitottsága életedet megfoszthatja a PÁNIKROHAMOKTÓL

A nap gondolata pánik nélkül

– Hogyan tehet a spiritualitás boldogabbá és eredményesebbé?
– Erre elsőként azt mondanám, hogy nem érdemes hátat fordítani a csodák csodálatos megnyilvánulásainak. Ugyanis rácsodálkozni ámuldozó szemekkel a nagyvilágra szerénységre és nyitottságra ébreszt bennünket és felnyitja a szemünket, hogy milyen keveset is tudunk a nagyvilágról, így szerénységünk gyógyír lehet, nem csak pánikbetegség esetén, de bárkinek, aki mozdulni szeretne mozdulatlanságából.
– Gyakran pánikolok. Szóval a spiritualitás ablakot nyithat, hogy fényt láthassunk az alagút végén?
– Így van! Az ámulattal csodálkozás tágra nyitja szemünket, hogy jobban láthassuk a „big-picture”-t vagyis teljesebb képet alkothassunk életünk kedvező alakulásáról. Mondok egy példát: pánikbetegség esetén pánikrohamok ostromolják az embert, akinek élete holtvágányra jutott, hogy egy szebb jövő felé kényszerítse őt. A spiritualitás ablakot nyithat, hogy egy szebb jövő hajnalának első napsugara ébreszthesse fel a pánikbetegünket.
– Értem. És melyik gurut ajánlod?
– Annak ellenérre, hogy nagyon jó a kérdés, itt és most nem gurut szeretnék ajánlani, bár jóllehet gurut nem feltétlenül könnyű találni, tehát sokkal inkább arra gondolok, hogy legyél nyitott a spiritualitás felé. Ha ebből a beszélgetésből csak a spiritualitás nyitottságát viszed magaddal már megérte erről beszélgetnünk.

Pallos Gábor:

Szeretnéd megtudni, hogyan jöttem ki 15 év pánikbetegségből?

Valamennyi feliratkozómmal megosztom: itt és MOST
Személyes tapasztalatok, őszinte és hiteles pánikbetegség információk
Pánikroham praktikák, amik nekem is segítettek

Szólj hozzá!