Pánik NélkülTudástár (pánik nélkül)


Tudástár (pánik nélkül)

Arachnofóbia (Tudástár)

arachnofóbia

Oka A pók? Vagy a pókiszony tünetei? Vagy mindkettő egyszerre? Nos… igen, ezek mind együttvéve. Plusz még maga a tény, hogy az arachnofóbia is éppen úgy egy fóbia, mint például…

Szociális fóbia (Tudástár)

szociális fóbia illusztrálása tudástár

Régen azt mondtuk rá, hogy gátlásos, meg azt, hogy szégyenlős. Ma már úgy mondjuk, hogy szociális fóbia. Angol nyelvterületen meg azt mondják (direkt fordításban), hogy szociális szorongás, social anxiety. Szeretnél többet is megtudni róla?

Agorafóbia (Tudástár)

agorafóbia

A legtöbb pánikroham agorafóbia diagnosztizálhatóságáról árulkodik. Írtam egy cikket, amiben alapvető információt találsz az agorafóbia jellemzőiről, a tüneteiről és az okairól.

Sírás

sírás, egy fiatal lány eltakarja arcát kezeivel, miközben sír

Sírni tudnék…
Örömömben?
Bánatomban?
Tudtad, hogy milyen sok féle sírás létezik?
Ha éppen a gyakori sírás miatt keresgéltél és találtál rám az interneten – Üdvözöllek! – szeretni fogod a következő cikket.

Isten hozott a Tudástár oldalon

isten hozott a tudástár oldalon

Üdvözöllek a Tudástár oldalon. Istenhozzádot szeretnék mondani ezzel a cikkel és némi előszót valamennyi ezután következő tudástári bejegyzéshez. Remélem tudok majd segíteni tapasztalataimmal, amiket még akkor szereztem, amikor pánikbeteg voltam, illetve azokkal, amiket az utolsó pánikrohamom után tanultam.

Isten hozott a Tudástár oldalon!