Isten hozott a Tudástár oldalon

Milyen tudás érhet valamit pánikbetegséggel, pánikrohamokkal, szorongással, fóbiával, depresszióval kapcsolatban? Csakis az, amit haszonnal tud használni az ember. Más szóval, ami segít legalább egy kicsit abban, hogy kevésbé legyen az ember pánikbeteg és ne törjenek elő a semmiből olyan hevesen a pánikrohamok, stb. Ezekről lesz szó: Isten hozott a tudástár oldalon.

Hogyan kapcsolódik a Tudástár a pánikbetegség gyógyításához?

Bepillantással, megértéssel, belátással és tudástárral. Szeretnék megosztani veled egy sztorit. 15 évig voltam pánikbeteg, amit 3 évvel ezelőtt sikerrel öngyógyítottam saját magamon. 15 év alatt ezer halál-félelmetes pánikrohamon mentem keresztül és az utolsó pánikrohamot úgy kb. 3 évvel ezelőtt éltem át. Mind szörnyű volt egytől egyig. Az én halálfélelmem tárgya (amiből mindig pánikroham lett) az volt, hogy megállhat a szívem bármikor. Szívinfarktus, gyakorlatilag egyetlen szóval: ez volt a halálfélelmem tárgya és valamennyi pánikrohamom ettől volt. A szívem változott volna meg? Ahhoz képest, ahogy megszülettem, majd pánikbetegség 15 év és most 3 éve, hogy már pánik nélkül élek? Nem. Egyáltalán nem. A tudásom. Az, ahogyan hozzáálltam. És ahogyan hozzáállok.

Bárcsak nekem lett volna egy ilyen segítségem, mint ez a Tudástár oldal itt (ahol Isten hozott, amúgy), ahol többet is megtudhattam volna a szívről, pánikról, infarktusról, meg mindenről, amivel kissé jobban érezhettem volna magam. Éppen ezért csinálom ezt az oldalt, hogy neked viszont legyen egy olyan információ forrásod, ahol megtalálod azokat a válaszokat, amiket a leginkább megkérdeznél annak érdekében, hogy sokkal inkább biztonságban érezd magad. Isten hozott a Tudástár oldalon.

A cikkekről néhány szóban

Jelenleg egyetlen cikket írtam csak ezen kívül, az pedig a sírásról szól. De írok majd sokkal többet is. Szeretnék megjelentetni a BNO (Mentális és viselkedészavarok) listából sokat, amikről úgy érzem, hogy relevánsak és tulajdonképpen tudok segíteni vele, megértést nyújtani általa és így legalább egy kicsit enyhíteni a szorongást. Már az is csodálatos lenne.

Szeretettel:
Gábor